Дали той ме обича достатъчно? -  Това е най-големият въпрос,

...
Дали той ме обича достатъчно? -  Това е най-големият въпрос,
Коментари Харесай

Ако той не прави тези неща за теб, то може би не те обича достатъчно

" Дали той ме обича задоволително? " -  Това е най-големият въпрос, който всяка жена в сериозна връзка си задава най-малко понякога.

Мъжът до теб би трябвало да обогатява живота ти, да те подарява с любов и поддръжка и това най-вероятно е по този начин, само че въпреки всичко има някои дребни знаци, които демонстрират дали му пука толкоз, колкото и на теб.

Връзките не са елементарно нещо и никой не е споделил, че би трябвало да бъдат. Те се градят, за тях се бориш, правиш взаимни отстъпки и жертваш част от себе си. И от време на време се питаме за какво? Защо толкоз старания.

Отговорът е един - тъй като си коства, изключително в случай че любовта е същинска. Тя има силата да ни подари с най-голямото благополучие на земята и да даде смисъл на цялото ни битие.

Прекрасно е да обичаме, само че е още по-прекрасно да се усещаме обичани. Тогава като че ли имаме криле и можем да полетим във всеки един момент. Нищо друго не може да се съпостави с възприятието на отдаденост и реципрочност, когато знаем, че до нас има човек, който е в действителност угрижен за нас.

 обич двойка връзка Unsplash

Днес ще ви срещнем с 10-те знака, които ясно демонстрират, че той може би не те обича толкоз мощно, колкото ти се желае и не държи на теб по метода, по който би трябвало.

В галерията ни ще откриете всички насоки.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР